Τέσσερις νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 καταγράφηκαν σε ΠΑΓΝΗ, Ρέθυμνο και Ιεράπετρα το τελευταίο 24ωρο.
Tη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε και ένας 86χρονος στο Βενιζέλειο. Ο άνδρας ήταν ανεμβολίαστος και είχε υποκείμενα νοσήματα.
Μειωμένος, σε σχέση με χθες, εμφανίζεται σήμερα Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, ο αριθμός των νοσηλευομένων με κορωνοϊό ασθενών στα νοσοκομεία της Κρήτης.
Συνολικά νοσηλεύονται 250 ασθενείς, και από αυτούς οι 217 σε κλινικές covid και οι 33 σε ΜΕΘ οι 25 είναι διασωληνωμένοι.
Αναλυτικά ανά νοσοκομείο:
Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 69 ασθενείς, οι 54 στις κλινικές covid και οι 15 στη ΜΕΘ (οι 12 είναι διασωληνωμένοι)
Στο Βενιζέλειο νοσηλεύονται 59 ασθενείς, οι 53 στην κλινική covid, και οι 6 στη ΜΕΘ (οι 4 είναι διασωληνωμένοι)
Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 78 ασθενείς, οι 69 στις κλινικές covid και οι 9 στη ΜΕΘ (οι 7 διασωληνωμένοι)
Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου 18 ασθενείς, οι 17 στην κλινική covid και 1 στη ΜΕΘ διασωληνωμένος
Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου 6 ασθενείς, οι 4 στη ΜΕΘ και 2 στη ΜΕΘ (ο 1 διασωληνωμένος)
Στο Νοσοκομείο Σητείας νοσηλεύονται 7 ασθενείς στην κλινική covid
Στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας 13 ασθενείς στην κλινική covid
NotosOnline
[ad_2]