Μάξιμος Σενετάκης: Η Σταθερότητα στο Επίκεντρο της Περιοδείας του στις Μοίρες

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Σενετάκης, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στις Μοίρες, επισκεπτόμενος το παζάρι του Σαββάτου. Μέσω μιας ανακοίνωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Σενετάκης μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του.

Στην ανακοίνωσή του, ο Μάξιμος Σενετάκης επισήμανε την αγωνία των πολιτών για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τονίζοντας την ανάγκη διατήρησης της σταθερότητας και της κανονικότητας που έχει πετύχει η κυβέρνηση της ΝΔ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο υποψήφιος δήλωσε πως δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς, αστάθεια και ακυβερνησία.

Κεντρικό αίτημα των πολιτών, σύμφωνα με τον κ. Σενετάκη, είναι η συνέχιση της προόδου και η διατήρηση της χώρας στην τροχιά ανάπτυξης. Ο υποψήφιος τόνισε τη σημασία της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας για να εξασφαλιστεί η συνέχιση της πορείας προς την ανάπτυξη.

Με το γεγονός ότι απομένουν επτά μέρες μέχρι τις εκλογές, ο Μάξιμος Σενετάκης κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, προκειμένου να επιτευχθεί μια μεγάλη νίκη και μια ανατροπή στο νησί. Επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη για μια νέα αλλαγή στο Ηράκλειο, απορρίπτοντας τις “νέες περιπέτειες” που ενδέχεται να εγκυμονούν κίνδυνο για τη σταθερότητα της χώρας.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση