Με 33 Συμμετοχές Θα Πραγματοποιηθεί Η Ανάβαση Μαλίων

Με 33 συμμετοχές ξεκινάει την Κυριακή 16 Μαϊου 2021, η Ανάβαση Μαλίων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης – Α.Ο.Κρήτης, και θα αποτελέσει τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Κρήτης 2021, αλλά θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Η ανάβαση θα πραγματοποιηθεί σε κομμάτι μήκους 5,2 χιλιομέτρων της γνωστής ειδικής διαδρομής του Ράλλυ Κρήτης «Μάλια-Κράσι»

Το Σάββατο 15 Μαϊου, από 16:00 μέχρι 18:00, θα πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και αρχικός τεχνικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις του βασικού χορηγού του αγώνα, Η&Κ ΑΕΒΕ, Service Hyundai KIA motors στη ΒΙ.ΠΕ Ηρακλείου

Τη Κυριακή 16 Μαϊου, η διαδρομή θα κλείσει στις 09:30 προκειμένου να ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα, στις 10:30, οι επίσημες χρονομετρημένες δοκιμές του αγώνα.

Η εκκίνηση του αγώνα, που θα αποτελείται από 2 σκέλη, θα πραγματοποιηθεί με το πέρας των χρονομετρημένων δοκιμών στις 14:00.

Η Ανάβαση Μαλίων θα διεξαχθεί με βάση τις τρέχουσες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και με βάση Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε). Όπως προβλέπεται από τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που ισχύουν αυτή τη στιγμή.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του αγώνα, στο τηλ. 6976897007 / 2810229329

Στην σελίδα και στο group του Α.Ο.Κρήτης στο Facebook ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και πληροφορίες για το 1η Η&Κ αεβε ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΑΛΙΩΝ: https://www.facebook.com/groups/aokritis/