Μεγάλη συγκέντρωση του Λ. Αυγενάκη στο Κηποθέατρο

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης», στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου  πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

Περισσότεροι από 2000 άνθρωποι έδωσαν το παρόν στη μεγάλη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τόσο το πρόγραμμα της παράταξης όσο και τα σχέδια και του στόχους του νέου πολιτικού άνδρα που διεκδικεί δυναμικά την είσοδο του στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από όλους σχεδόν τους επαγγελματικούς χώρους συγκεντρώθηκαν στο κηποθέατρο και παρακολούθησαν προσεκτικά την ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη που επικεντρώθηκε στα έργα που έγιναν και γίνονται στο νησί.  Μέσα σε ένα κλίμα ικανοποίησης και γιορτής ο κόσμος υποδέχτηκε τον υποψήφιο βουλευτή.

Ο Λ. Αυγενάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε σαφές ότι «Για πολλά χρόνια, το Ηράκλειο δεν πήρε όλα όσα δικαιούνταν από την κεντρική εξουσία. Παρ’ όλα τα υψηλά ποσοστά που έπαιρναν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.
Είμαστε ένας από τους πιο ισχυρούς νομούς στη χώρα.
Με μεγάλο κατά κεφαλήν εισόδημα. Ικανούς και εργατικούς ανθρώπους. Τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές. Όμως αυτά που πήραμε από την κεντρική εξουσία ήταν πολύ λιγότερα από αυτά που προσφέραμε.»

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ηράκλειο ωστόσο δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα έργα που εκτελούνται σε όλη τη χώρα και βέβαια στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ. «Σε όλη την Ελλάδα, γίνονται σημαντικά μεγάλα έργα που αλλάζουν την εικόνα της χώρας. 308 έργα, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 17,5 δισ. ευρώ.» επεσήμανε ο Λ. Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης αναλυτικότερα αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου του Ηρακλείου, στα χρηματοδοτούμενα από το πρόγραμμα «Θησέας» έργα που γίνονται σε πολλούς καποδιστριακούς δήμους της ενδοχώρας του νομού, στα φράγματα Αποσελέμη, Φανερωμένης και Πλακιώτισσας.

Δε θα μπορούσε να μην κάνει ειδική αναφορά στο δρόμο Ηρακλείου – Βιάννου καθώς και σε αυτόν της Μεσσαράς. «Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το σημαντικότερο έργο για το Νομό μας, η δημιουργία του κάθετου οδικού άξονα Ηράκλειο – Μεσσαρά και ήδη εκτελείται το Τμήμα ΑπομαρμάΚαστέλι. Έργο το οποίο κοστολογείται στα 110.000.000 Ευρώ».

Νωρίτερα τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στο Ηράκλειο προλόγισε ο φίλος του και γνωστός επιχειρηματίας της πόλης κ. Ιδομενέας Μαρκάκης, ο οποίος καταλήγοντας έδωσε το λόγο στον υποψήφιο μαζί με τους στίχους της Ιθάκης του Καβάφη, καθώς και το μέλος της ΝΟΔΕ, κ. Γιάννης Μεστροπιάν.

Φίλοι και ψηφοφόροι του Λευτέρη Αυγενάκη κατέκλυσαν το χώρο και το προαύλιο του Κηποθέατρου και αφού παρακολούθησαν την σύντομη, λιτή και ουσιαστική πολιτική εκδήλωση θέλησαν αν πλησιάσουν το νέο πολιτικό, να του μιλήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να δηλώσουν τη συστράτευση τους στην μεγάλη του προσπάθεια. Ο ίδιος ο νέος πολιτικός άνδρας της ΝΔ στο Ηράκλειο δέχτηκε τις παροτρύνσεις, συστάσεις αλλά και την υποστήριξη του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να δηλώσει τη στήριξη και το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Λευτέρη Αυγενάκη.