Μονιμοποίηση 15 υπαλλήλων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Φαιστού

Η ορκωμοσία των νέων μονίμων υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία των αρμοδίων αξιωματούχων.

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Φαιστού, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας για τη μονιμοποίηση 15 υπαλλήλων στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Ο Δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, πραγματοποίησε την ορκωμοσία, ενώ παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, Βασιλεία Αρμουτάκη, ο Προϊστάμενος Κοινωνικής Προστασίας, Μιχαήλ Πρίντεζης, και ο Προϊσταμένος της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Χρήστος Καβαλαράκης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία, υγεία και δύναμη στο προσωπικό που μονιμοποιήθηκε, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεχούς υποστήριξης των ευάλωτων ομάδων του Δήμου Φαιστού με ευσυνειδησία και αγάπη. Από την πλευρά του, ο κ. Πρίντεζης ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναφέροντας την κρίσιμη συμβολή της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» σε δύσκολες καταστάσεις.

Στο Δήμο Φαιστού, η υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» διαθέτει τρεις δομές, στο Τυμπάκι, στις Μοίρες και στο Ζαρό, με στόχο την παροχή κοινωνικής υποστήριξης και βοήθειας στους κατοίκους της περιοχής.

Η μονιμοποίηση των 15 υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» αναμένεται να ενισχύσει τις προσπάθειες του Δήμου Φαιστού για τη βελτίωση της κοινωνικής πρόνοιας και την υποστήριξη των αναγκών των πολιτών.

Ν.Ο.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση