Νεαρός 22 ετών πυροβολεί στον αέρα κοντά σε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων

Ένας νεαρός 22 ετών στο δήμο Γόρτυνας προκάλεσε σοκ, όταν αποφάσισε να πυροβολήσει στον αέρα κοντά σε ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα Αστερουσίων. Ο νεαρός δεν είχε καταλάβει ότι το περιπολικό περιπολούσε στην περιοχή και αποφάσισε να εκτελέσει την επικίνδυνη κίνηση.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι από την πράξη του νεαρού, ο οποίος φαίνεται πως είχε φύγει από ένα πρόγαμο που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο βράδυ. Αφού σταμάτησε να πυροβολεί, ο νεαρός προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.

Το περιπολικό ακολούθησε τον νεαρό διακριτικά και κατάφερε να τον σταματήσει για έλεγχο. Ωστόσο, ο νεαρός προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο και τρέχοντας προς ένα χωράφι. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αστερουσίων επέδειξαν γρήγορη αντίδραση και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα όπλο, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν ρέπλικα. Ο νεαρός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του, καθώς η περίπτωση προκαλεί ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών και των αστυνομικών.

NotosOnline
Με πληροφορία από το Creta24.gr και την Ελληνική Αστυνομία.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση