Νέος Υποδιοικητής Οικονομικών του ΕΦΚΑ ο Νίκος Χουρδάκης

Ο Νίκος Χουρδάκης είναι νέος Υποδιοικητής Οικονομικών του ΕΦΚΑ, που αντικαθιστά τον κ. Ελευθέριο Κρητικό που θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του από άλλη θέση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η ανακοίνωση:

«Mετά την αποχώρηση του κ. Ελευθερίου Κρητικού -ο οποίος θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του από άλλη θέση-, με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τη θέση του ως Υποδιοικητής του ΕΦΚΑ καταλαμβάνει ο κ. Νίκος Χουρδάκης. (Ο κ. Κρητικός κατείχε τη θέση του Υποδιοικητή Οικονομικών, Εισφορών και ΚΕΑΟ στον ΕΦΚΑ).

Ο κ. Χουρδάκης έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ (Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και μεταπτυχιακά στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Wright State University του Οχάιο). Εχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε θέσεις οικονομικού αντικειμένου σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις (όμιλος ΟΤΕ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, BNP Paribas), έχοντας χειριστεί θέματα στρατηγικού χρηματοοικονομικού σχεδιασμού, χρηματοοικονομικής ανάλυσης, προϋπολογισμού, διαχείρισης οικονομικών διαθεσίμων κλπ. Στην τελευταία του θέση στον ΟΤΕ ήταν χρηματοοικονομικός διευθυντής, αρμόδιος για τις σχέσεις με τους πελάτες (πιστωτικός έλεγχος, τιμολόγηση και εισπράξεις, εξασφάλιση εισπράξεων κ.α.)

Ο κ. Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον κ. Κρητικό για τις υπηρεσίες του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή».

 
Διαβάστε επίσης:

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση