Ο Χρήστος Στρατάκης ανακοινώνει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ στην Αγία Βαρβάρα

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χρήστος Στρατάκης, πραγματοποίησε χθες μια επίσκεψη στην Αγία Βαρβάρα, όπου ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας. Ο Στρατάκης τόνισε την ανάγκη για αλλαγή και την προοπτική της νίκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Χρήστος Στρατάκης επισήμανε τα κύρια θέματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, όπως η ακρίβεια, το ενεργειακό και παραγωγικό μοντέλο στον πρωτογενή τομέα, το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια και το δημογραφικό. Τονίζοντας τη σημασία της προοδευτικής αλλαγής, είπε πως ο κόσμος ενστερνίζεται το πρόγραμμα του κόμματος.

Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι από τον Δήμο Γόρτυνας στέλνουν μήνυμα νίκης και προοπτικής, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι πολίτες θα στείλουν το δικό τους μήνυμα Αλλαγής στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση.

Στην επίσκεψή του στην Αγία Βαρβάρα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χρήστος Στρατάκης, ανέλυσε τις θέσεις του κόμματος για τα σημαντικά ζητήματα της κοινωνίας και τόνισε την προοπτική της νίκης.

 

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση