Ο Γιώργος Επιτροπάκης συναντά αγρότες της περιοχής του Τυμπακίου

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Επιτροπάκης, συναντήθηκε με αγρότες και παραγωγούς στο Τυμπάκι, του δήμου Φαιστού, για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου και της παραγωγής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Επιτροπάκης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις και τις θέσεις του κόμματός του, τονίζοντας ότι η περιοχή της Μεσαράς και του δήμου Φαιστού είναι ευλογημένη και προσφέρει στην αγροτική παραγωγή και το ΑΕΠ της χώρας. Επιπλέον, ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει λάβει υπόψη τις ανάγκες των αγροτών και των κτηνοτρόφων και έχει προβεί σε σχετικές ενισχύσεις.

Ο Γιώργος Επιτροπάκης υπογράμμισε τη σημασία των έργων που έχουν προγραμματιστεί, όπως ο εμπλουτισμός της περιοχής και η άρδευση μέσω του Πλατύ Ποταμού. Παρά τις πολλές και εμβληματικές δράσεις που υλοποιούνται και προγραμματίζονται, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναγνώρισε ότι ακόμα πρέπει να γίνουν πολλά. Κατά συνέπεια, δεσμεύτηκε να συνεχίσει τις πιέσεις και τις διεκδικήσεις προς όφελος των αγροτών και της ανάπτυξης του αγροτικού τομέα.

N.O.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση