Ο Λάμπρος Βαμβακάς ανακοινώνει την επιστροφή του στο ΠΑΓΝΗ

Ο Λάμπρος Βαμβακάς επιστρέφει στο ΠΑΓΝΗ μετά από τρίμηνη απουσία. Σε μία εκτενή ανακοίνωση, μοιράζεται τα συναισθήματα του για την επανεκκίνηση της δραστηριότητάς του στο ιατρικό χώρο, ενώ απευθύνει ευχαριστίες σε όσους τον υποστήριξαν κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Ο Λάμπρος Βαμβακάς, μετά από τρεις μήνες απουσίας για τις εκλογές, επιστρέφει στην καθημερινότητά του στο ΠΑΓΝΗ, συνεχίζοντας την επαγγελματική του δραστηριότητα και τη φροντίδα για τους ασθενείς.

Ταυτόχρονα, ο Λάμπρος Βαμβακάς απευθύνει τις ευχαριστίες του στους 9.500 πολίτες που τον ψήφισαν, τόνισε την αναγνώριση που δέχτηκε από τους πολίτες όλων των παρατάξεων και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπό του.

Επίσης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την οικογένειά του, την ομάδα του γραφείου του και τους φίλους του που εθελοντικά βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Ο κ. Βαμβακάς, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του για κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζει τη σημασία της ενίσχυσης των Θεσμών, του σεβασμού στα ανθρώπινα δικαιώματα και της ανάδειξης ενός νέου βιώσιμου και ανθεκτικού μοντέλου παραγωγής.

Ο Λάμπρος Βαμβακάς ΠΑΓΝΗ

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση