Ο Λάμπρος Βαμβακάς, επισημαίνει την “αναγέννηση” του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Λάμπρος Βαμβακάς, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στους πολίτες του Ηρακλείου για την υποστήριξη που παρείχαν στην παράταξη στις εκλογές. Επισημαίνει την “αναγέννηση” του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς το ως “ο κυρίαρχος εκφραστής της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας” και τονίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα διαδραματίσει το ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές.

Η “αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ”, η έμφαση στη “προοπτική και πρόοδο”, καθώς και ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ ως “κυρίαρχος εκφραστής της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας” αποτελούν κεντρικά σημεία της ανακοίνωσης του Λάμπρου Βαμβακά.

Ο Βαμβακάς ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Ελένη Φ. Βατσινά και τον Φραγκίσκο Παρασύρη για τον ρόλο που έπαιξαν στο αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ ευχαριστεί όλα τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου, της Κ.Π.Ε., των Δ.Ο. και όλους τους υποψηφίους της παράταξης.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Βαμβακά, παραμένει “ενωμένο και ανανεωμένο”, και έτοιμο να αναλάβει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ερχόμενες εκλογές, καθιστώντας ξανά το Ηράκλειο “κάστρο” της σοσιαλδημοκρατίας.