Ο Λευτέρης Αυγενάκης τιμά τη μνήμη του ολοκαυτώματος των Καμαρών

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφτηκε τις Καμάρες για να τιμήσει τη μνήμη των Πεσόντων και του ολοκαυτώματος Καμαρών. Στο μήνυμά του τόνισε τη σημασία της ενότητας ενόψει των εθνικών εκλογών.

Στην ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, μοιράστηκε τη συγκίνησή του μετά την επίσκεψή του στις Καμάρες, όπου πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις μνήμης Πεσόντων και ολοκαυτώματος Καμαρών. Τόνισε τη θυσία, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των συμπατριωτών μας ως υπόδειγμα παραδειγματισμού, θαυμασμού και αγωνιστικότητας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης υπογράμμισε το ιστορικό χρέος απέναντι στους προγόνους μας και τη θυσία τους, καθώς και το ιστορικό χρέος απέναντι στις νεότερες γενιές. Επισημαίνοντας τη σημασία της ενότητας και της αποφασιστικότητας, κάλεσε τους Έλληνες να παραμείνουν ενωμένοι ενόψει των εκλογών που πλησιάζουν, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία για τη χώρα.

Στην ανακοίνωσή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε επίσης στα αποκαλυπτήρια του Ηρώου του Μανώλη Ντισπυράκη και τόνισε την ανάγκη για συνέπεια και σταθερότητα στον αγώνα για το μέλλον που μας αξίζει. Η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στις Καμάρες και η ανακοίνωσή του δείχνουν τη δέσμευσή του προς τη μνήμη των ηρώων και την επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για την Ελλάδα.

 
Η ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη: