Ο Νίκος Ηγουμενίδης επισκέπτεται χωριά του Δήμου Γόρτυνας και αναφέρεται στο Φράγμα της Πλακιώτισσας

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, επισκέφτηκε σήμερα χωριά του Δήμου Γόρτυνας, συναντώντας πολίτες, παραγωγούς, εμπόρους και φορείς της περιοχής. Το κύριο ζήτημα που τόνισε ήταν το Φράγμα της Πλακιώτισσας και οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο έργο με ευθύνη της σημερινής Κυβέρνησης. Ο κ. Ηγουμενίδης τονίζει την ανάγκη για στήριξη του αγροτικού, παραγωγικού και εμπορικού κόσμου της περιοχής και προτείνει μια ισχυρή προοδευτική Κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα.

Στην πρόσφατη ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ηγουμενίδης, αναφέρεται στην επίσκεψή του σε χωριά του Δήμου Γόρτυνας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Ηγουμενίδης είχε μια πλούσια σειρά επαφών με απλούς πολίτες, παραγωγούς, εμπόρους και φορείς της περιοχής, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Ηγουμενίδης επισημαίνει τα κύρια ζητήματα της περιοχής, με ιδιαίτερη έμφαση στο Φράγμα της Πλακιώτισσας, το οποίο αντιμετωπίζει σημαντικές καθυστερήσεις στην εκτέλεση του έργου λόγω της σημερινής Κυβέρνησης. Ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου υπογραμμίζει την ανάγκη για στήριξη του αγροτικού, παραγωγικού και εμπορικού κόσμου της περιοχής, προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα των τοπικών κοινοτήτων.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης εκφράζει την πεποίθησή του ότι μόνο μια ισχυρή προοδευτική Κυβέρνηση μπορεί να δώσει λύση στα πραγματικά προβλήματα της περιοχής και να αγκαλιάσει τους πολίτες, προσφέροντας τη στήριξη και την αναγκαία υποστήριξη για την ανάπτυξη και την ευημερία των κατοίκων.

 

 

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση