Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

[ad_1]

Μεγάλη κινητοποίηση για τη στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού στο Ηράκλειο πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου, στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου καλεί τους κρεοπώλες του Νομού Ηρακλείου να προσφέρουν κρέατα και κρεατοσκευάσματα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης, που υποστηρίζονται από το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στο Ηράκλειο, εν όψει των εορτών, στηρίζοντας παράλληλα έναν θεσμό που έχει αποδείξει οτι παρέχει σημαντικό κοινωνικό έργο.

Οι ενδιαφερόμενοι κρεοπώλες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Μανώλη Δατσέρη μέχρι την Τετάρτη 02/12/2020 στα τηλέφωνα: 2810 245479 ή 6979 974 975, ο οποίος και θα τους ενημερώσει για τον τρόπο παραλαβής και ασφαλούς μεταφοράς των προϊόντων.

“Γνωρίζουμε οτι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά για ολόκληρο τον πλανήτη, καθώς η πανδημία αφήνει πίσω της χιλιάδες νεκρούς και τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα” αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Δατσέρης και προσθέτει οτι “σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από έμπρακτη στήριξη, γι’ αυτό και ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου αποφάσισε να βοηθήσει φέτος με τον δικό του τρόπο, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ώστε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ανθρώπων που υποστηρίζει να μη στερηθεί τα απαραίτητα”.

[ad_2]