Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, αποχαιρετά τον εξαίρετο επιχειρηματία Στέλιο Γιαννικάκη

Στην συλλυπητήρια ανακοίνωσή του, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού – Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνει τη μεγάλη συνεισφορά του Στέλιου Γιαννικάκη στον τουρισμό και τον ξενοδοχειακό κλάδο της περιοχής. Ο Στέλιος Γιαννικάκης ήταν ένας πρωτοπόρος επιχειρηματίας που ίδρυσε και λειτούργησε υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.

Τονίζοντας την πολύπλευρη δράση και την κοινωνική προσφορά του Στέλιου Γιαννικάκη, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρει πως ήταν ένας εξαίρετος φίλος και σύμμαχος. Επιπλέον, αποκαλύπτει τη σημαντική βοήθεια που πρόσφερε ο Γιαννικάκης στην πολιτική του καριέρα, χάρη στις σοφές συμβουλές του και την ακλόνητη στήριξη.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στη σύζυγό του Στέλιου Γιαννικάκη και σε όλη την οικογένειά του, τονίζοντας τη θλίψη και τη συγκίνηση που νιώθει για την απώλεια ενός καλού φίλου.

Τέλος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δηλώνει πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τη διακριτικότητα και την ευγένεια του Στέλιου Γιαννικάκη.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη και πολύ μεγάλη συγκίνηση τον καλό φίλο Στέλιο Γιαννικάκη, έναν εξαίρετο επιχειρηματία, με μεγάλη συνεισφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τουρισμού του νησιού μας.

Ο Στέλιος Γιαννικάκης ήταν πρωτοπόρος στον ξενοδοχειακό κλάδο της περιοχής, ιδρύοντας και λειτουργώντας εξαιρετικής ποιότητας υποδομές στο Ρέθυμνο, αλλά και στο Ηράκλειο.

Υπήρξε ένας άνθρωπος με πολύπλευρη δράση και κοινωνική προσφορά στον τόπο, μα πάνω από όλα ήταν ένας εξαίρετος φίλος και σύμμαχος.

Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τη διακριτικότητα και την ευγένειά του. Στάθηκε ειλικρινά στο πλευρό μου και με τις σοφές του συμβουλές με βοήθησε από την πρώτη στιγμή στον πολιτικό μου βίο.

Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του, Λιλίκα και σε όλη την οικογένειά του.

Φίλε Στέλιο δεν σε ξεχνούμε».

 

 

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση