Οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης τίμησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τίμησαν σήμερα οι Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Πλοιάρχων και Μηχανικών Κρήτης για την προσφορά του στην αναβάθμιση των σπουδών των σχολών, μέσα από το έργο «συμπλήρωση – Αναβάθμιση εξοπλισμού Σχολών Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης».

Στην τελετή παραβρέθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Κρήτης, ευχαριστώντας για την συνεργασία και την στήριξη στις Σχολές.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Ακαδημία εμπορικού Ναυτικού στα Χανιά διαθέτει ίσως τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό Ακαδημιών σε επίπεδο χώρας. Ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη και θέλουμε και στην επόμενη προγραμματική περίοδο να σταθείτε αρωγός στις προσπάθειες μας, γιατί η επένδυση στην δημόσια ναυτική εκπαίδευση είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας και το στοίχημα είναι να διατηρήσουμε τη ναυτοσύνη μας», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας.

Ευχαριστώντας για την τιμητική διάκριση, ο κ. Αρναουτάκης τόνισε πως αντανακλά σε όλα τα στελέχη και τους ανθρώπους της Περιφέρειας Κρήτης για το έργο που έκαναν και για την προώθηση των ναυτικών σπουδών που προσφέρουν θέσεις εργασίας.

«Ήταν μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση στην Περιφέρεια μας από τον Υπουργό Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη για τον εξοπλισμό. Θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μας σε συνεργασία πάντα με το υπουργείο, να συμβάλλουμε για την ολοκλήρωση όλων των υποδομών», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης.- Advertisment -

Ακολουθήστε το notosonline.gr στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

- Advertisment -