Οκτώ drones στους Σαμαρείτες της Κρήτης

Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η παράδοση οκτώ drones, τελευταίας τεχνολογίας, από το Τμήμα Μοιρών προς όλα τα Περιφερειακά Τμήματα Ε.Ε.Σ. Κρήτης. Μία διαδικασία που με χαρά είχε αναλάβει το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών να φέρει εις πέρας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Η ανάγκη για σύγχρονο εξοπλισμό των Εθελοντών Σαμαρειτών, στις περιπτώσεις συνδρομής τους στην Πολιτική Προστασία σε έκτακτη ανάγκη αλλά και η ανάγκη για συνδρομή στην πρόληψη, ήταν οι καθοριστικοί λόγοι για την αποδοχή του αιτήματος από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς».

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «ιδιαίτερο ρόλο, στην αποδοχή αλλά και στην υλοποίηση του αιτήματος, έπαιξε ο καταγόμενος από την Μεσσαρά, Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης, κ. Καμπουράκης Λάμπρος, ο οποίος στήριξε με όλες του τις δυνάμεις το αίτημα, όχι μόνο κατά την διάρκεια της έγκρισης, αλλά και στη διαδικασία της υλοποίησής του.

Επίσης, ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναουτάκη Σταύρο, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει όλα τα αιτήματα που αφορούν την ανάπτυξη του νησιού μας.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, είναι ανοικτός σε διάλογο και υποστήριξη χρηματοδότησης σε ότι αφορά στην προστασία και στην πρόληψη της υγείας των κατοίκων του νησιού».

«Στην διαδικασία παράδοσης – παραλαβής του εξοπλισμού, έδωσαν το «παρών» οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ. Κρήτης ή οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί τους, το Περιφερειακό Συμβούλιο του Τμήματος Μοιρών και οι Υπεύθυνοι Εθελοντικής Διοίκησης των Εθελοντών Σαμαρειτών από τα Τμήματα Κρήτης» καταλήγει η ανακοίνωση.

[ad_2]