ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Ανακοίνωση για τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δημοσίευσε μια ανακοίνωση σχετικά με τη σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου, εστιάζοντας στην ανάγκη για ανανέωση, διαφάνεια και ισότητα στην ελληνική οικονομία.

Κεντρικά σημεία της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι η κριτική για τη “υπερβολική” σύνθεση του νέου υπουργικού συμβουλίου με 63 Υπουργούς και Υφυπουργούς και η έκκληση για περισσότερη διαφάνεια και ισότητα στη διακυβέρνηση.

Στο επίκεντρο της κριτικής τους βρίσκεται η πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία “ωραιοποιεί” την κατάσταση της οικονομίας, παρά τις διαρκείς ανισότητες που υφίστανται.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστηρίζει ότι θα εκπροσωπήσει τις ανάγκες για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, βιώσιμη ανάπτυξη με οφέλη για όλους και αξιοκρατία μέσω της καθημερινής τους προσπάθειας.

Συνοψίζοντας, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε τις ανησυχίες του για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και ανακοίνωσε την αποφασιστικότητά του να παραμείνει δίπλα στον ελληνικό λαό, εργαζόμενο για μια δικαιότερη και βιώσιμη Ελλάδα.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση