Παύλος Μπαριτάκης: Επίσκεψη στο Τυμπάκι, Στήριξη & Ανάπτυξη Περιοχής

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Μπαριτάκης, επισκέφτηκε το Τυμπάκι του Δήμου Φαιστού, όπου συναντήθηκε με τους πολίτες παραγωγούς και εργαζομένους στις καλλιέργειες κηπευτικών. Ο Μπαριτάκης τόνισε τη σημασία της πολιτειακής στήριξης στους τομείς της γεωργίας και της βιομηχανίας της περιοχής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Παύλος Μπαριτάκης επισκέφτηκε τη ΒΙΑΝΑΜΕ ΑΕ, μια εταιρεία που διακινεί πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα, καθώς και τον Αγροτοβιομηχανικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου, που είναι υπεύθυνος για ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής κηπευτικών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εκτός από τις επισκέψεις σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις, ο Παύλος Μπαριτάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, στη Δημοτική Κοινότητα, στο ΚΕΠ και στον ΤΟΕΒ, ενώ επισκέφθηκε και τα καταστήματα και την αγορά της περιοχής. Ο υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε την ανάγκη για στήριξη της πολιτείας σε όλους τους τομείς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η απασχόληση και η τοπική ανάπτυξη.

Ο Παύλος Μπαριτάκης δήλωσε ότι θα συνεχίσει τον αγώνα για την ενημέρωση και την υποστήριξη των πολιτών, των παραγωγών και των εργαζομένων στο Τυμπάκι και την ευρύτερη περιοχή.