Περιοδείες Γιάννη Γ. Σκουλά 05.09.2007

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  στο Ν. Ηρακλείου Γιάννης Γ. Σκουλάς, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας συνέχισε τις περιοδείες την Τετάρτη 05.09.2007 σε υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, αλλά και σε χωριά των Δήμων Γαζίου, Γοργολαίνη και Κρουσώνα. Η περιοδεία του ξεκίνησε το πρωί με επίσκεψη στο ΠΑΓΝΗ.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και με τους ασθενείς για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Χημείο του Κράτους και συνομίλησε με το προσωπικό για θέματα της επικαιρότητας αλλά και για τα καθημερινά προβλήματα που τους απασχολούν.

Το απόγευμα επισκέφτηκε μεταξύ άλλων τα Καλέσσα, τον Κρουσώνα, το Σάρχο, τον Άγιο Μύρωνα και το Πενταμόδι. Η περιοδεία κύλησε σε ομαλό κλίμα και η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής ήταν πολύ καλή. Βασικό σημείο συζήτησης αποτέλεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής, αλλά και η μεγάλη ακρίβεια στις τιμές των προϊόντων ως αποτέλεσμα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολούθησε για τριάμισι χρόνια η Ν.Δ.

Στο τέλος της περιοδείας ο Γιάννης Σκουλάς επισκέφτηκε την Αλικαρνασσό. Εκεί, στην πρώτη του μεγάλη ομιλία για την προεκλογική περίοδο, επέκρινε την κυβέρνηση της Ν.Δ. για τις πολιτικές που ακολουθεί, ανέλυσε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες, τους νέους, τις γυναίκες, την Δημόσια Διοίκηση και την Δημόσια Υγεία.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Σκουλάς έκανε ένα απολογισμό για το οκτάμηνο κοινοβουλευτικό του έργο και παρουσίασε της προσωπικές του δεσμεύσεις για τη νέα Βουλή.