Προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας σε Αρκαλοχώρι, Θραψανό και Καστέλλι

Στο Δημοτικό Σχολείο Καστελλίου, το Γυμνάσιου Αρκαλοχωρίου και στο Γυμνάσίο Θραψανού, τοποθετήθηκαν 3 νέες, πλήρως εξοπλισμένες προκατασκευασμένες αίθουσες διδασκαλίας, απο τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με σκοπό την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των σχολείων.

Οι νέες προκατασκευασμένες αίθουσες, παραδόθηκαν στο Δήμο μετά από δωρεά της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε., κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη. Επισημαίνεται ότι οι αίθουσες, πληρούν όλες τις σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, όπως αυτές έχουν οριστεί από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων).

«Μια από τις βασικές προτεραιότητες της παρούσας δημοτικής αρχής αποτελεί η βελτίωση της σχολικής υποδομής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται – σε συνέχεια και της υλοποίησης του έργου της επισκευής και συντήρησης μιας σειράς σχολικών μονάδων του Δήμου μας – και η τοποθέτηση 3 νέων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας οι οποίες θα συμβάλλουν τα μέγιστα στη διασφάλιση των συνθηκών ασφαλείας μαθητών και εκπαιδευτικών, όσο και στη βελτίωση της λειτουργικότητας των σχολικών μονάδων» επισημαίνει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μανώλης Φραγκάκης, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία ΤΕΡΝΑ για την εν λόγω δωρεά.

Ο Δημάρχος Μανώλης Φραγκάκης

[ad_2]