Ράλλυ Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς»: Η πρώτη ασφάλτινη διοργάνωση της αγωνιστικής χρονιάς στην Κρήτη

Το ράλλυ αφιερωμένο στον αγωνιζόμενο Γιώργο Λουκά, θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-30 Απριλίου, με συνολικά 33,45 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Στις 29 και 30 Απριλίου, το Ράλλυ Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς» θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Κρήτης ως η πρώτη ασφάλτινη διοργάνωση της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Αυτός ο ειδικός αγώνας αποτίει φόρο τιμής στον πρόσφατα αποβιωσάντα Γιώργο Λουκά, πρώην αγωνιζόμενο, οδηγό, φίλο και μέλος του ΑΟΚρήτης.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στη διαδρομή «Ποταμιές – Ασκοί», μήκους 11,15 αγωνιστικών χιλιομέτρων, όπου τα πληρώματα θα αναμετρηθούν τρεις φορές. Το πρόγραμμα του ράλλι περιλαμβάνει τον διοικητικό και τεχνικό έλεγχο του αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Απριλίου, από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις ΗΚ ΑΕΒΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ (Μιλτιάδη Καράτζη 72, Ν. Αλικαρνασσός).

Την Κυριακή 30 Απριλίου, το πρώτο αγωνιστικό θα ξεκινήσει από το χώρο του Service Park στις 11:00 και στις 11:21 θα εκκινήσει στην ειδική διαδρομή. Μετά από τρία επαναλαμβανόμενα περάσματα από τη διαδρομή και συνολικά 33,45 αγωνιστικά χιλιόμετρα, τα πληρώματα θα τερματίσουν στο Καστέλι στις 15:01.

Η απονομή των επάθλων θα λάβει χώρα στις 30 Απριλίου, στο χώρο της Γραμματείας στο Καστέλι στις 17:30. Η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πολλούς φανατικούς του ράλλι και να αποτελέσει ένα σημαντικό γεγονός για την αγωνιστική κοινότητα της Κρήτης.

Με τη διεξαγωγή του Ράλλυ Σπριντ Ποταμιές «Γιώργος Λουκάς», η αγωνιστική χρονιά στην Κρήτη ξεκινά με ένα αφιέρωμα στον αγαπητό οδηγό Γιώργο Λουκά, ενώ παράλληλα αυξάνει τη δημοτικότητα των ράλλι αγώνων στο νησί. Η εκδήλωση θα προσφέρει ένα θέαμα γεμάτο αδρεναλίνη και συγκίνηση στους θεατές, ενώ ταυτόχρονα θα ενισχύσει την τοπική οικονομία με την προσέλκυση επισκεπτών και αθλητών από διάφορα μέρη της χώρας.

NotosOnline