Σωκράτης Βαρδάκης: Άμεση Ανασύνταξη μετά την Έκπληξη των Εκλογών

Ο Σωκράτης Βαρδάκης, βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν και επισημαίνει την έναρξη της ανασύνταξης των δυνάμεων του κόμματος μετά την απρόβλεπτη εκλογική ήττα. Με τονίζοντας τη δύναμη και τη θέληση για ανατροπή, ο Βαρδάκης εκφράζει τη βεβαιότητα για μια δυναμική ανατροπή στις επόμενες εκλογές.

“Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας,” δήλωσε ο Βαρδάκης, αναγνωρίζοντας την υποστήριξη των ψηφοφόρων του.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δεν αγνοεί την πρόκληση που αντιμετωπίζει το κόμμα: “Η επόμενη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σίγουρα είναι δύσκολη, με μια απρόβλεπτη ήττα,” παραδέχεται, αλλά τονίζει: “όμως έχουμε τη θέληση, τη δύναμη, να κάνουμε την ανατροπή.”

Τονίζει την ανάγκη για άμεση ανασύνταξη των δυνάμεων του κόμματος ενόψει της επόμενης μάχης στις 25 Ιουνίου, ενώ ανακοινώνει την έναρξη του αγώνα για τις επόμενες εκλογές: “Ξεκινάμε τον αγώνα μας για τις επόμενες εκλογές και είμαστε σίγουροι ότι βαδίζοντας τον δρόμο της αλήθειας, της εντιμότητας, θα τα καταφέρουμε.”

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση