Συλλήψεις στο Δήμο Αστερουσίων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Σήμερα, τρεις άνδρες συνελήφθησαν σε περιοχές του Δήμου Αστερουσίων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Σε μια επιχείρηση καταπολέμησης της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων με την συνδρομή του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνέλαβαν τρεις άνδρες κατηγορούμενους για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατόπιν νομότυπων ερευνών στις οικίες των κατηγορούμενων, οι οποίες οδήγησαν στην κατάσχεση συνολικά ενός πιστολιού, ενός περίστροφου, ενός κυνηγετικού όπλου, ενός γεμιστήρα, μιας πτυσσόμενης ράβδου, τριών μαχαιριών και φυσιγγίων διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου είχε προγραμματίσει τις στοχευμένες ενεργειές και ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση της παράνομης οπλοκατοχής στην περιοχή. Η προανάκριση των υποθέσεων διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.