Συλλήψεις στο Ηράκλειο για παραβάσεις νομοθεσίας ναρκωτικών: δύο άνδρες και μία γυναίκα στα χέρια της αστυνομίας

Στις 2 Μαΐου 2023, στο Ηράκλειο, συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου. Κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη των κατηγορούμενων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, με σκοπό την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Κατά τη διάρκεια έρευνας στην οικία των κατηγορούμενων, αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και κατασχέσουν 21,9 γραμμάρια κοκαΐνης.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για την παρακολούθηση της κατάστασης και την εξιχνίαση των σχετικών περιστατικών. Πρόκειται για μία σημαντική επιχείρηση στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας των αρχών για την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών και την προστασία της κοινωνίας από τις συνέπειες αυτού του εγκληματικού φαινομένου.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση