Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο Δήμο Ανωγείων

Αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου συνέλαβαν χθες ένα άνδρα στο Δήμο Ανωγείων, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, αστυνομικοί εντόπισαν χθες (18.03.2023) το απόγευμα, έναν ημεδαπό να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο σε περιοχή του Δήμου Ανωγείων. Ο οδηγός, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πέταξε από το παράθυρο του οχήματος μια συσκευασία που περιείχε 1 κιλό και 500 γραμμάρια κάνναβης.

Μετά την ακινητοποίηση του οχήματος από τους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό, κατά τον οποίον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον, το ΙΧΕ αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Η σύλληψη του άνδρα αποτελεί μέρος των ευρύτερων προσπαθειών της αστυνομίας για την καταπολέμηση του φαινομένου της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Κρήτης.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση