Σύλληψη στον Δήμο Φαιστού για Ναρκωτικά

Χθες το βράδυ, σε μια επιτυχή επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, συνελήφθη ένας αλλοδαπός σε περιοχή του Δήμου Φαιστού,  για παραβάσεις της Νομοθεσίας για τα Ναρκωτικά.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ενεργειών και ειδικών δράσεων της Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Μετά από ανάλυση στοιχείων από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε να κρύβει ναρκωτικές ουσίες σε ερειπωμένο κτίσμα.

Στη συνέχεια, εκτελέστηκε έρευνα στο εν λόγω κτίσμα, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 27 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολικά 36,1 γραμμάρια κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Κατά τον επακόλουθο έλεγχο του υπόπτου, ανευρέθη και κατασχέθη το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Η προανάκριση της υπόθεσης διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού. Αυτό το περιστατικό αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα της διαρκούς προσπάθειας της Αστυνομίας για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και της διακίνησής τους.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση