Σύμβαση για αγροτικό δρόμο στη Πόμπια υπέγραψε ο Δήμαρχος Φαιστού

[ad_1]

Ένα σημαντικό έργο για τον οικισμό της Πόμπιας, υπέγραψε ο Γρηγόρης Νικολιδάκης με τον ανάδοχο του έργου παρουσία του αρμόδιου Μηχανικού του Δήμου Φαιστού Γρηγόρη Χαρωνίτη.

Το έργο θα βελτιώσει σημαντικά τις προσβάσεις σε αγροτικές περιουσίες των κατοίκων της Πόμπιας, καθώς πρόκειται να καλύψει ένα τμήμα σχεδόν 3.5 χιλιομέτρων. Με προϋπολογισμό 484.000 ευρώ, το έργο θα έχει 6.5 μέτρα πλάτος και κατά τη διάρκεια του προβλέπονται εργασίας οδοποιίας, με διαβροχή και συμπύκνωση υλικού τύπου 3Α το οποίο στη συνέχεια θα καλυφθεί με ασφαλτοτάπητα, και στο τέλος θα τοποθετηθούν παράλληλα οριζόντιες σημάνσεις και σημάνσεις στις διασταυρώσεις.

Ορίζοντας υλοποίησης του έργου, που γίνεται με κονδύλια μέσω ΕΣΠΑ, είναι οι έξι μήνες, ωστόσο μετά από παρότρυνση και αίτημα του Δημάρχου, ο ανάδοχος του έργου ανέφερε πως μπορεί να παραδοθεί και ταχύτερα.

«Ένα ακόμα σημαντικό έργο για το Δήμο Φαιστού συμβασιοποιείται με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και τη διευκόλυνση του πρωτογενούς τομέα»
«Ταυτόχρονα με αυτό το έργο προχωρούν, υλοποιούνται και συμβασιοποιούνται μια σειρά από μικρότερα και μεγαλύτερα έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας και τη γενικότερη βελτίωση της καθημερινότητας», ανέφερε ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

[ad_2]