Συνάντηση του υποψηφίου βουλευτή Φραγκίσκου Λαμπρινού με τοπικές αρχές για την ανάπτυξη της Μεσσαράς

Στις Μοίρες, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Φραγκίσκος Λαμπρινός, συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο Φαιστού, Γρηγόρη Νικολιδάκη, και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συζητώντας τα αναπτυξιακά ζητήματα της περιοχής της Μεσσαράς και του Δήμου.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε, κυριάρχησαν θέματα όπως η εκτροπή του Πλατύ ποταμού για άρδευση και ύδρευση, η σύνδεση του νέου αεροδρομίου στο Καστέλλι με τη Μεσσαρά και η μαζική αγοραπωλήσια γης στο νότιο τμήμα της περιοχής για τουριστική αξιοποίηση.

Συζητήθηκαν επίσης προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος λόγω έλλειψης ανθρώπινων πόρων και χρηματοδότησης, καθώς και η ανάγκη για βιώσιμη και αποτελεσματική τουριστική ανάπτυξη, με εστίαση στις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.

Η Αντιδήμαρχος ΔΕ Μοιρών Παιδείας – Πρόνοιας – Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Βασιλεία Αρμουτάκη, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί στους τομείς της εκπαίδευσης και του πολιτισμού στο Δήμο. Επιπλέον, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βώρων, Μ. Ξενογιαννάκης, τόνισε την επείγουσα ανάγκη αναβάθμισης των ρόλων των Τοπικών Συμβουλίων και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη λειτουργία τους.

Ο Φραγκίσκος Λαμπρινός, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά των Μοιρών, όπου συνομίλησε με εμπόρους και κατοίκους της περιοχής, ακούγοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου συνομίλησε με το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η υποστελέχωση και το ζήτημα της εργασιακής ασφάλειας. Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας υπογράμμισε την ανάγκη εγκατάστασης καμερών ασφαλείας και 24ωρης φύλαξης του χώρου, καθώς πρόσφατα σημειώθηκε ένα περιστατικό επίθεσης εναντίον ιατρού από συνοδό ασθενή.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση