Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ιεράπετρα για κατοχή κοκαΐνης και μεγάλου χρηματικού ποσού

Σε μια πρόσφατη επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, δύο αλλοδαποί, άνδρας και γυναίκα, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης, μικροποσότητα κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 31.580 ευρώ.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στις 29 Απριλίου 2023, αστυνομικοί της υπηρεσίας διεξήγαγαν νομότυπες έρευνες σε οικίες που διέμεναν οι αλλοδαποί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό τωων 31.580 ευρώ που προερχόταν από παράνομες δραστηριότητες, μικροποσότητα κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας τρίφτης. Όλα αυτά τα στοιχεία ενισχύουν τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο αλλοδαποί.

Η προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας. Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για να απολογηθούν επί των κατηγοριών που τους απαγγέλλονται.

Η σύλληψη των δύο αλλοδαπών και η κατάσχεση των ναρκωτικών και του χρηματικού ποσού αποτελεί μια σημαντική επιτυχία για τις αρχές, καθώς καταδεικνύει την αποφασιστικότητα τους να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση