Θεατρική παράσταση «η καταπακτή»

[ad_1]

Η ομάδα Νόημα παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Η Καταπακτή”, την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 21:30 στο κηποθέατρο ‘Μάνος Χατζιδάκις’.

Μετά από έναν μεγάλο πόλεμο, σε κάποιο μέρος του πλανήτη, όλες οι μεγάλες δυνάμεις υποτίθεται ότι έχουν συγκεντρώσει μέσα σε μια καταπακτή τα τοξικά κατάλοιπα των ισχυρών τους όπλων.

Η καταπακτή θεωρείται ότι είναι το κουτί της Πανδώρας ο οποίο αν ανοίξει κινδυνεύει να καταστρέψει όλο τον κόσμο.

Τρεις άνθρωποι καλούνται να διαχειριστούν την ύπαρξη της καταπακτής και αντιλαμβάνονται πόσο ισχυροί μπορούν να γίνου, χρησιμοποιώντας ως μέσο, την επικινδυνότητα της.

Το έργο είναι μια πολιτική και κοινωνική σάτιρα που στηλιτεύει την διαχείριση της πληροφορίας, την δύναμη που απορρέει από τον φόβο ενός υπαρκτού ή ανύπαρκτου προβλήματος και την δύναμη που πηγάζει από την αυθεντία.

Συγγραφή – Σκηνοθεσία: Γιάννης Ζωγραφάκης Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Συρμακέζης, Μικαέλα Κεφαλογιάννη, Πέτρος Φαρσαράκης Είσοδος ελεύθερη – μόνο με προσκλήσεις Οι πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις από το Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ώρες: 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ καθημερινά εκτός Κυριακής πρωί.

Για τη διεξαγωγή της παράστασης έχουν ληφθεί όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.

[ad_2]