Το Χρωματιστό Φεστιβάλ ΧΡΩΜΑ RUN έρχεται στο Αρκαλοχώρι στις 6 Μαΐου 2023

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αρκαλοχωρίου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, διοργανώνει το Χρωματιστό Φεστιβάλ “ΧΡΩΜΑ RUN” στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, ξεκινώντας στις 5:00 μ.μ.

Το “ΧΡΩΜΑ RUN” είναι μια μη ανταγωνιστική αθλητική εκδήλωση γεμάτη παιχνίδια, μουσική και χρώματα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέξουν, να περπατήσουν ή απλώς να χορέψουν. Στο τέλος της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναυλία από το συγκρότημα “48 ώρες”.

Το “ΧΡΩΜΑ RUN” στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή” και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα.

Το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει: λευκό μακό μπλουζάκι της διοργάνωσης, δύο σακουλάκια χρώμα, χρωματιστά γυαλιά, συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο για όσους τερματίσουν, την τσάντα της διοργάνωσης και τον αριθμό συμμετοχής. Η είσοδος στη συναυλία μετά τον αγώνα περιλαμβάνεται επίσης.

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει στα εξής σημεία: Πλατεία Ελευθερίας – Ηράκλειο – Πέμπτη 04/05 17:00-21:30, Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Παρασκευή 05/05 19:00-20:00 και Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου – Σάββατο 06/05 13:00-16:00. Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του αγώνα είιναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων, αποτελούνται από φυσικά συστατικά και είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Τα χρώματα έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τη χρήση τους.