Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυμπακίου

Μετά τις εκλογές της 28ης Μαΐου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι νέοι αιρετοί αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους με σκοπό την αποτελεσματική και λειτουργική δράση του συλλόγου, τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη της πόλης.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, προκρίνοντας τη δημοκρατία και τη συμμετοχή, ανακοίνωσε τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψαν από τις εκλογές της 28ης Μαΐου 2023. Οι νέοι αιρετοί, μετά την ομόφωνη απόφαση, αναλαμβάνουν τις θέσεις τους ως εξής:

  • Πρόεδρος: Σκαντζάκης Ιππόκρατης του Αλέξανδρου
  • Αντιπρόεδρος: Μυλωνάκη Αναστασία του Μιχαήλ
  • Ταμίας: Χαλκιαδάκη Μαρία του Δημητρίου
  • Γραμματέας: Διακουμάκη Μαρία του Μιχαήλ
  • Μέλος: Τσιμπραγάκης Αντώνιος του Ευαγγέλου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου δηλώνει τη δέσμευσή του να συνεχίσει το σημαντικό έργο που επιτελείται για την ανάπτυξη της πόλης. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν αναλάβει κάθε τομέα του συλλόγου, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και λειτουργικότητα της δράσης του συλλόγου.

Ευχαριστούν όλα τα μέλη που συμμετείχαν στην εκλογική αναμέτρηση και στήριξαν το σύλλογο με την παρουσία τους. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για τη βελτίωση και την ανάπτυξη της πόλης, ενώ εκφράζει την ευχαριστία του σε όλους για την υποστήριξή τους.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση