Το πρόγραμμα αγιασμού στα σχολεία του Δήμου Φαιστού

Στο ΕΠΑΛ, το Γυμνάσιο, αλλά και το Λύκειο Μοιρών θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, προκειμένου να συμμετέχει στον Αγιασμό για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς.

Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φαιστού αντίστοιχα, αλλά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, θα συμμετέχουν στους αγιασμούς σχολικών μονάδων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού.

Ειδικότερα, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι πρόκειται να παραστούν:

Ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης: στο ΕΠΑΛ Μοιρών: 09:45 π.μ., το Γυμνάσιο Μοιρών: 10:00 π.μ. και στο Λύκειο Μοιρών: 11:30 π.μ.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Βασιλεία Αρμουτάκη: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών: 10:30 π.μ., στο Γυμνάσιο Μοιρών: 10:00 π.μ. και στο Λύκειο Μοιρών: 11:30 π.μ.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιάννης Φασομυτάκης: στο Λύκειο Τυμπακίου: 10:30 π.μ. Γυμνάσιο Τυμπακίου: 10:30 π.μ.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αντώνης Κωνσταντουλάκης: στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου 11:00 π.μ.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ζαρού & Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέας Πωλιουδάκης: στο Δημοτικό Σχολείο Ζαρού 10:00 π.μ. Γυμνάσιο Ζαρού 10:30 π.μ.

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Ανδριγιαννάκης: στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου 10.15 π.μ.

Φωτογραφία: Γ.Γ. (NotosOnline)

[ad_2]