ΤΟ RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ επιστρέφει την Κυριακή 2 Απριλίου

Η δημοφιλής εκδήλωση «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023» επιστρέφει για 10η συνεχή χρονιά στις 2 Απριλίου, στο ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου, για να τιμήσει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Οι αγώνες, συνδιοργανωμένοι από την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΣΕΓΑΣ -ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, και το Δήμο Ηρακλείου, θα λάβουν χώρα στην αρχική τους διαδρομή, με τη στήριξη των τοπικών χορηγών Μινωικές Γραμμές και Σύνδεσμο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης. Οι εγγραφές για τους αγώνες ξεκίνησαν και μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr.

Οι διοργανωτές καλούν μικρούς και μεγάλους να λάβουν μέρος στους αγώνες, τρέχοντας ή βαδίζοντας στους δρόμους του ιστορικού κέντρου του Ηρακλείου, συνδυάζοντας τον αθλητισμό με την ήπια άθληση και την ψυχαγωγία. Η εκδήλωση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για να απολαύσουν τη φυσική δραστηριότητα, ενώ παράλληλα γνωρίζουν τα αξιοθέατα και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης.

Το πρόγραμμα της φετινής διαδρομής του «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023» περιλαμβάνει εκκίνηση από τη Λεωφόρο Δικαιοσύνης και συνέχεια μέσα από τις γραφικές πλατείες και οδούς του ιστορικού κέντρου, με τερματισμό στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο παιδικός αγώνας θα ξεκινήσει και θα τερματίσει επίσης στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023» αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες συμμετέχοντες, τοπικούς και ξένους, και να προσφέρει ένα αξέχαστο εορτασμό του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καρδιά της Κρήτης. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της ξεχωριστής εμπειρίας!

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση