10ο Διεθνές Matala Beach Festival: Επιτυχία, Εθελοντισμός & Πολιτισμός

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ “Matala Beach Festival” στην Κρήτη, το οποίο προσέλκυσε χιλιάδες θεατές για τρεις ημέρες γεμάτες μουσική, πολιτισμό και χαρά. Η ετοιμότητα και η αφοσίωση των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εγγυήθηκαν την ασφάλεια και την άριστη υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Η παραλία των Ματάλων στην Κρήτη πλημμύρισε από χιλιάδες ανθρώπους από την Παρασκευή 23 Ιουνίου έως την Κυριακή 25 Ιουνίου, για να παρακολουθήσουν και να γιορτάσουν το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ “Matala Beach Festival”. Το ετήσιο φεστιβάλ, θεωρείται πλέον θεσμός για τη Μεσσαρά και όλη την Κρήτη, προσφέροντας τρεις ημέρες γεμάτες ξέφρενη μουσική, πολιτισμό και χαρά.

Η εξαιρετική προσφορά των Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Π.Τ. ΜΟΙΡΩΝ, σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από το Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα, διασφάλισαν την άρτια υγειονομική και διασωστική κάλυψη του φεστιβάλ. Οι εθελοντές, έδειξαν ξανά την αφοσίωσή τους, βρισκόμενοι σε διαρκή ετοιμότητα για να βοηθήσουν όπου και αν υπήρχε ανάγκη, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος.

Με το Κέντρο Επιχειρήσεων επανδρωμένο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από το Κ.Υ. Μοιρών και σε συνεχόμενη αναμονή ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οι εθελοντές διαχειρίστηκαν άμεσα και αποτελεσματικά δεκάδες περιστατικά, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων που απαιτούσαν άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο.

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ “Matala Beach Festival” απέδειξε για ακόμη μια φορά την αναπτυξιακή σημασία του πολιτιστικού τουρισμού στην Κρήτη, την ενέργεια και την αφοσίωση των εθελοντών για την ασφάλεια και την υγεία του κοινού, καθώς και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική και τον πολιτισμό.

NotosOnline με πληροφορίες από Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση