Αναβολή του Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι λόγω καιρικών συνθηκών

Το δημοφιλές αθλητικό γεγονός, Χρώμα Run, στο Αρκαλοχώρι αναβάλλεται λόγω της παρατεταμένης βροχής. Η νέα ημερομηνία είναι η Κυριακή 07/05, με την εκκίνηση του αγώνα να πραγματοποιείται στις 17:00.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η διοργάνωση του Χρώμα Run στο Αρκαλοχώρι αναβάλλεται για αύριο, Κυριακή 07/05, λόγω των καιρικών συνθηκών και της παρατεταμένης βροχής. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων είναι προτεραιότητα για τους διοργανωτές, και γι’ αυτό το γεγονός θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα, στις 17:00.

Όσοι συμμετέχοντες δεν έχουν παραλάβει το πακέτο συμμετοχής τους, θα έχουν την ευκαιρία να το παραλάβουν αύριο, Κυριακή, μεταξύ των ωρών 14:00 και 16:00, από το Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τους συμμετέχοντες για την κατανόηση τους και την υπομονή τους σε σχέση με την αναβολή του αγώνα και καλούν όλους να συμμετάσχουν με ενθουσιασμό και ασφάλεια στη νέα ημερομηνία.

Ο Χρώμα Run είναι ένας αγώνας που συνδυάζει τον αθλητισμό και τη διασκέδαση, όπου οι συμμετέχοντες περνούν από διάφορα σημεία με χρωματιστές πούδρες, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και ξεχωριστό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα φυσικής κατάστασης, προσφέροντας έναν ξεχωριστό τρόπο για να περάσει κανείς την Κυριακή του.

Η αναβολή του Χρώμα Run λόγω των καιρικών συνθηκών καταδεικνύει την υπευθυνότητα των διοργανωτών και την επιθυμία τους να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευχαρίστηση όλων των συμμετεχόντων.

Για τις τελευταίες ειδήσεις, πληροφορίες και αλλαγές σχετικά με το Χρώμα Run, μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τους διοργανωτές στα κοινωνικά δίκτυα και να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση