Αποχαιρετισμός Ηρώων για τους Πιλότους του Canadair Χρήστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη

Η χώρα μας ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει δύο ήρωες, τον Σμηναγό Χρήστο Μουλά και τον ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους επιχειρώντας να καταπολεμήσουν τις φωτιές στην Κάρυστο με το πυροσβεστικό αεροσκάφος Canadair.

Την Παρασκευή, 28 Ιουλίου, η κηδεία του Σμηναγού Χρήστου Μουλά θα λάβει χώρα στο Γαβαλοχώρι Αποκόρωνα, Χανιά. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα συγκεντρωθούν στον Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου για να τον αποχαιρετήσουν. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμήσει τη μνήμη του Χρήστου Μουλά και θα παραστεί στην κηδεία.

Την προηγούμενη μέρα, την Πέμπτη 27 Ιουλίου, οι συγγενείς και φίλοι του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη θα πουν το “τελευταίο αντίο” στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παλαιού Αγιονερίου στο Κιλκίς στις 17:00. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να παραστεί στην κηδεία για να τιμήσει τη μνήμη του Περικλή Στεφανίδη.

Αυτές οι δύο τραγικές απώλειες αναδεικνύουν την αφοσίωση και το θάρρος των πυροσβεστών πιλότων που θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο κατά την καταπολέμηση των φωτιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση