Ασφαλτοστρώσεις Δρόμων στην Ιεράπετρα, Στόμιο και Αχλιά

Η Ιεράπετρα ενισχύει την υποδομή της με νέο έργο ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση προϋπολογισμού 370.000€ για ασφαλτοστρώσεις σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων του οικισμού Στόμιο της Κοινότητας Ανατολής, του οικισμού Αχλιά της Κοινότητας Σχινοκαψάλων και τμήματος της οδού Εμμ. Σκυβάλου.

Αυτό το έργο αντιμετωπίζει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων για βελτίωση των οδικών συνθηκών, μετά από διαβρώσεις και φθορές που είχαν παρουσιάσει τα οδοστρώματα.

“Η δέσμευσή μας γίνεται πράξη. Όπως υποσχεθήκαμε στους δημότες μας, προχωράμε στην αποκατάσταση της βατότητας και στα συγκεκριμένα οδικά δίκτυα”, δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης.

Αυτό το έργο αποτελεί μείζονος σημασίας βήμα για την βελτίωση της οδοποιίας στον οικισμό του Στομίου, που αποτελεί συνέχεια του έργου των ασφαλτοστρώσεων στη Γρα Λυγιά. Με την αποκατάστασή του, αναμένεται να προσφέρει την απαιτούμενη οδική ασφάλεια σε κατοίκους κι επισκέπτες, ενώ θα ευνοήσει επίσης τον πρωτογενή τομέα.

“Το έργο ξεκινάει άμεσα και προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν”, κατέληξε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

NotosOnline

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση