Χάρισε το 1ο Αυτοκίνητο για τη Νέα Τηλεοπτική Σεζόν o Τροχός της Τύχης

[ad_1]

Η Χριστίνα δεν είναι μόνο η 1η  παίκτρια, που κέρδισε το αυτοκίνητο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν αλλά και η 1η νικήτρια του “Τροχού της Τύχης”, που δεν έχει δίπλωμα αυτοκινήτου!

Την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Χριστίνα, η οποία κέρδισε ένα ΝΙSSAN JUKE!

Η 19χρονη Χριστίνα ζει μόνιμα στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από την Κόρινθο. Σπουδάζει τουριστικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και παράλληλα  με τις σπουδές της δουλεύει ως ταμίας, σε μία ταβέρνα στο Περιστέρι. Αγαπάει πολύ τη ζωγραφική και το σκίτσο και έχει ως χόμπι να λύνει σταυρόλεξα. 

Αν και στην αρχή η τύχη δεν ήταν με το μέρος της, η Χριστίνα, ή η “Ελ Περιστέρι”, όπως χαριτωμένα τη φώναζε ο Πέτρος, έφτασε τελικά δίκαια στον τελικό, έχοντας συνολικά στο ταμείο της 2.150€ (στο ποσό περιλαμβάνεται και μία δωροεπιταγή Γαλαξίας).

Πριν γυρίσει τον Τροχό του τελικού, η Χριστίνα δήλωσε «Αν είναι να τα φάμε σε ταξί, καλύτερα να τα φάμε σε βενζίνες» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να της απαντάει: «Μου αρέσει ο τρόπος, που σκέφτεσαι». Ο αριθμός, που έφερε ο Τροχός, ήταν το 14 και επειδή η Χριστίνα είχε πει πως ο τυχερός της αριθμός είναι το 7, ο Πέτρος της είπε πως αφού 7+7 κάνουν 14, έχει διπλή τύχη! Και πόσο δίκιο είχε!!

Στον τελικό, η κατηγορία ήταν «Ίδια Κατάληξη».

Η Χριστίνα βρήκε τις λέξεις «κοπέλα-ομπρέλα-καραμέλα» και κέρδισε το μεγάλο δώρο της εκπομπής, ένα ολοκαίνουργιο Nissan Juke!

Καλοτάξιδο !

[ad_2]