ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες Διακοπές Ρεύματος σε Περιοχές των Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ), θα υπάρξουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη Τετάρτη, 21 Ιουνίου. Οι διακοπές θα επηρεάσουν επιλεγμένες περιοχές στους νομούς Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Οι προγραμματισμένες διακοπές είναι αποτέλεσμα των εργασιών συντήρησης, ενίσχυσης και αναβάθμισης δικτύων που υλοποιεί ο ΔΕΔΔΗΕ, στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρει στους καταναλωτές.

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό των Χανίων, οι διακοπές θα αρχίσουν από τις 8:00 π.μ., επηρεάζοντας διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Βρύσεων, Αρμένων, Νιου Χωρίου, Νίππου και Τζιτζιφές. Στην περιοχή του Σελίνου, από τις 12:00 μ.μ. έως τις 2:00 μ.μ., θα παρατηρηθούν διακοπές στις περιοχές Ανισαράκι, Μπαμπακάδος και Τεμένια, μεταξύ άλλων.

Στο νομό του Ρεθύμνου, το ρεύμα θα διακοπεί από τις 8:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. στην περιοχή Αρχοντική, ενώ στην Επισκοπή θα υπάρξει διακοπή από τη 1:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Τέλος, στον νομό του Λασιθίου, οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τη διακοπή ρεύματος περιλαμβάνουν τον Δήμο Ιεράπετρας στις περιοχές Αναδασμός Παχεία Άμμου από τις 8:30 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τη 1:00 μ.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στις περιοχές Καμαράκι Βασιλικής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση του κοινού για την ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτές τις προγραμματισμένες διακοπές, υπογραμμίζοντας ότι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των προσπαθειών για την βελτίωση της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση