Δωρεά Aπινιδωτή στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας από το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Ένα αυτοματοποιημένο εξωτερικό απινιδωτή, ο οποίος θα τοποθετηθεί εντός του Δημαρχείου, στο Αρκαλοχώρι, έκανε δωρεά το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης.

Η Πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη, συνοδευόμενη από την Αντιπρόεδρο Πόπη Λυδατάκη, την Ταμία Ελένη Καπετανάκη και μέλη του Δ. Σ του Δικτύου, βρέθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη, προκειμένου να του παραδώσουν, έναν Αυτοματοποιημένο Εξωτερικό απινιδωτή (i-PAD NF1201 της CU Medical), ο οποίος θα τοποθετηθεί εντός του Δημαρχείου, στο Αρκαλοχώρι.

Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης, ευχαρίστησε εκ μέρους των δημοτών όλα τα μέλη του Δ.Σ που βρέθηκαν σήμερα στο Δήμο, τα οποία συνεχάρη για τη σημαντική και ξεχωριστή τους δράση, όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτή τη δωρεά που αποτελεί ένα- εν δυνάμει- δώρο ζωής προς τους συμπολίτες μας και όσους επισκέπτονται σε καθημερινή βάση το Δήμο μας. Εύχομαι, ποτέ να μη χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η ειδική συσκευή, ωστόσο αν αυτό γίνει κάποια απευκταία στιγμή, θα συμβάλλει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών για όσους επισκέπτονται το Δήμο».

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Δικτύου Σκεύω Μπιζιώτη, εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της προς τους δημότες που προσπαθούν καθημερινά να ορθοποδήσουν. Όπως ανέφερε, η δωρεά αύτη έγινε μετά από χορηγία του επιχειρηματία Βασίλη Βασιλειάδη, εις μνήμην της μητέρας του, Αικατερίνης Βασιλειάδη, η οποία υπήρξε μέλος του Δ. Σ του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης.

 

Διαβάστε επίσης: