Δράσεις Καθαριότητας στο Δήμο Φαιστού

[ad_1]

Συνεχίζονται οι δράσεις καθαρισμού, αλλά και παρεμβάσεων σε όσες περιοχές κρίνεται ότι πρέπει να καθαριστούν άμεσα για λόγους Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου καθαριότητας που υλοποιείται από την αρμόδια Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και συντονίζεται από τον ίδιο το Δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Οι καθαρισμοί το τελευταίο διάστημα αφορούσαν τις τοπικές κοινότητες σε Σίβα και Πιτσίδια, καθώς επίσης και την τοπική κοινότητα Πηγαϊδακίων. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι δράσεις καθαρισμού, αλλά και παρεμβάσεων σε όσες περιοχές κρίνεται ότι πρέπει να καθαριστούν άμεσα για λόγους Πολιτικής Προστασίας με δεδομένο ότι έχει αποδειχθεί πως οι καιρικές συνθήκες είναι πιθανό να προκαλέσουν πλέον ακραία φαινόμενα.

Στο σύνολο τους οι εργασίες εποπτεύθηκαν από τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Αντώνη Κωνσταντουλάκη.

«Υλοποιούμε μια προσπάθεια για να παραδίδουμε στους δημότες μας, αλλά και στους επισκέπτες, καθημερινά έναν Δήμο καθαρό και κυρίως ασφαλή» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντουλάκης για να προσθέσει:

«Αυτή μας η προσπάθεια κι αυτή η διαδικασία είναι καθημερινή, ενώ εντείνεται κατά τα διαστήματα που υπάρχει η αναγκαία ενίσχυση σε προσωπικό του Δήμου. Η προσπάθεια αυτή όμως έχει πολλούς αποδέκτες. Για να μείνει καθαρή μια περιοχή, πρέπει και οι δημότες να σεβαστούν τις προσπάθειες που γίνονται και να αναπτύξουν τη συνείδηση ότι το αστικό περιβάλλον είναι το σπίτι μας, που οφείλουμε να διατηρούμε καθαρό».

[ad_2]