Έναρξη Σημαντικών Οδικών Έργων στον Δήμο Γόρτυνας – Επένδυση 2.38 εκατ. ευρώ

Ο Δήμος Γόρτυνας ανακοίνωσε την έναρξη σημαντικών οδικών έργων, ύψους 2.380.000 ευρώ, προκειμένου να βελτιώσει την ασφαλή μετακίνηση κατοίκων και εργαζομένων της περιοχής. Τα έργα περιλαμβάνουν τη συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Άγιος Θωμάς – Λαράνι – Λούρες – Πραιτώρια – Πύργος και την ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος Λειβάδα – Ίνια – Στόλοι.

Η δημοτική αρχή τόνισε, στην ανακοίνωση της, την προτεραιότητα των παρεμβάσεων αυτών στο οδικό δίκτυο, με συστηματική δουλειά και επιθεωρήσεις των αρμόδιων φορέων. Ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, την περιφερειακή σύμβουλο Πόπη Δασκαλάκη, την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο για θέματα Παιδείας Έφη Κουτεντάκη και την αναπληρώτρια διευθύντρια συγκοινωνιακών έργων Π.Ε. Ηρακλείου Χαρά Τριαματάκη, για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση αυτών των οδικών έργων.

Ο Δήμος Γόρτυνας δεσμεύεται να συνεχίσει με επιμονή την υλοποίηση περαιτέρω οδικών παρεμβάσεων, ενώ έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Η συνεργασία αυτή επιδιώκει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του Δήμου Γόρτυνας και την ανάπτυξη της περιοχής.

Με πληροφορίες από την ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας.