Γαλιά: Ανακοίνωση κατά της Βίας και της Παραβατικότητας

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Γαλιάς Ηρακλείου εξέδωσαν μια σημαντική ανακοίνωση, αντιδρώντας σε πρόσφατα γεγονότα βίας και παραβατικότητας που έχουν συγκλονίσει την περιοχή.

Σε έκτακτη συνεδρίαση, ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Γαλιάς καταδίκασαν απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή βίας, τονίζοντας την ανάγκη για άμεση δράση από τους αρμόδιους φορείς. Η ανακοίνωση κάνει έκκληση για μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον, που στιγματίζουν και αμαυρώνουν το όνομα της περιοχής.

Επίσης, τονίζεται η ανάγκη για διατήρηση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή, ιδιαίτερα για τα παιδιά που μεγαλώνουν στην περιοχή. Τέλος, η ανακοίνωση δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του συμβουλίου στην οικογένεια του θύματος.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα ,ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο της Γαλιάς συνεδρίασε έκτακτα με θέμα την βία και την παραβατικότητα της περιοχής και έλαβε ομόφωνη απόφαση καταδικάζοντας και καταγγέλοντας οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου κι αν προέρχεται.

Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να μεριμνήσουν άμεσα αφενός για να αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα στο μέλλον που στιγματίζει και αμαυρώνουν το όνομα της περιοχής μας, αφετέρου για να μπορούμε να συνυπάρχουμε ειρηνικά μεγαλώνοντας τα παιδιά μας με ασφάλεια.

Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας στην οικογένεια του θύματος δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας.

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο Γαλιάς.»

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση