Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης “Χειμώνα φέρνεις…”

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Νικηφόρου Ζερβάκη με τίτλο “Χειμώνα φέρνεις…” που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006.

12 τραγούδια από ένα νέο ταλαντούχο τραγουδοποιό όπου μεγάλωσε στη Πλώρα Μεσσαράς, με δυνατά του στοιχεία το πάντρεμα του χθές με το σήμερα με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο…

Πρώτη δισκογραφική απόπειρα για τον Γιώργο που υπογράφει στίχους και μουσική, δοκιμάζει ήχους από λύρα, λαούτο, ούτι μέχρι ηλεκτρική κιθάρα, MIDI και μπάσο. Με απόλυτο σεβασμό στην παράδοση της Κρήτης, το άνοιγμα στο χώρο του έντεχνου κάνει την εμφάνιση του.


Αυτή η δισκογραφική δουλεία είναι ένα νέο άκουσμα.

Με την φράση, “εύχομαι να καταφέρω να αγγίξω στιγμές κ συναισθήματα από την ζωή σου” ο τραγουδοποιός προλογίζει για τον ακροατή, και το καταφέρνει.

Τραγούδια όπως το, έχε γεια, να χα τη δύναμη, κοντυλιές, λουλούδι να σ΄αρέσω κ.α. αγγίζουν στιγμές και συναισθήματα από την ζωή κάθε ανθρώπου.

Μουσικοί όπως Σωκράτης Καβλεντάκης, (με την καταπληκτική ενορχήστρωση στο  (“έχε γεια“)  ο Γιώργος Κατσουλιέρης, Μιχάλης Μαυράκης, Μιχάλης Δασκαλάκης, Άρης Μανουράς, έχουν συμμετάσχει δίνοντας ζωή στη μουσική του Γιώργου…

Αυτόν το “χειμώνα” τον περιμέναμε και ευχόμαστε να έχει πάντα τέτοιο μουσικό καιρό.