Κακουργηματικές διώξεις στους 22 Πακιστανούς για το αιματηρό επεισόδιο στο Τυμπάκι

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου οδηγήθηκαν νωρίτερα το πρωί, οι 22 Πακιστανοί που φέρονται να εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Μεσαρά και συγκεκριμένα στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ και οι 22 διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος για: συμπλοκή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας υπό την μορφή βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Επικοινωνία δημάρχου Φαιστού με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολίδάκης, με φόντο τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από μερικά 24ωρα στο Τυμπακί.

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ζητάμε να έρθει κάποιος στη Μεσαρά και να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί» είπε χαρακτηριστικά  ο κ. Νικολιδάκης.

Αν και εχθές τα πνεύματα στην περιοχή είχαν ηρεμήσει, μιας και υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον κ. Νικολιδάκη «ο αναβρασμός που έχει κατευναστεί δεν ξέρουμε πότε θα ξεσπάσει ξανά».

creta24.gr

[ad_2]