Μαρία Λιονή: Μήνυμα για το Πάσχα

[ad_1]

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε σημερινό μήνυμά της για τη Γιορτή της Ανάστασης, αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Το φετινό Πάσχα είναι βέβαιο ότι δε θα μοιάζει με κανένα άλλο. Η πανδημία του Κορωνοϊού, που επελαύνει ανά την υφήλιο, μας κρατά μακριά από τις οικογένειές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μας εμποδίζει να συμμετέχουμε στις εκκλησιαστικές λειτουργίες και ακολουθήσουμε τα έθιμα της Μεγάλης αυτής γιορτής της Ορθοδοξίας.


Όλοι μας, σηκώνουμε αυτή τη δύσκολη ώρα το δικό μας «Σταυρό».

Ζούμε μια εντελώς διαφορετική και περιοριστική καθημερινότητα και προβληματιζόμαστε για την επόμενη μέρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς κρίσης σε οικονομικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.


Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας δίνουν έναν τιτάνιο αγώνα, με ό,τι μέσα διαθέτουν, αλλά με ανεξάντλητη δύναμη ψυχής για να μας κρατήσουν υγιείς, ενώ πολλοί ακόμη εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα βρίσκονται στις επάλξεις για να μας κρατήσουν ασφαλείς (Σώματα Ασφαλείας) και να παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα απαραίτητα στον Πολίτη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και διευκολύνουμε το έργο τους έμπρακτα με το να «Μένουμε Σπίτι».


Μέχρι στιγμής έχουμε επιδείξει σύνεση, υπομονή και αυτοσυγκράτηση, ακολουθώντας τα μέτρα της Πολιτείας. Καλούμαστε να συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια, ώστε ό,τι χτίσαμε με πολύ κόπο μέχρι σήμερα να μας οδηγήσει, έστω και με καθυστέρηση στην «Ανάσταση», την επιστροφή στην κανονικότητα.
Ευχές για Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους».

 

[ad_2]