Μοίρες: Ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσιάζει το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στο νομό Ηρακλείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο Δήμου Φαιστού, στις Μοίρες.

Την Κυριακή βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες και παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στο Πολύκεντρο χειροκρότησε θερμά τον πρώην Προέδρο, ενώ η αίθουσα και ο χώρος έξω από αυτήν γέμισαν από πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Ππανδρέου πραγματοποίησε ομιλία, τονίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Μετά την ομιλία του Παπανδρέου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος. Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου περιλαμβάνει μεταξύ των υποψηφίων τον αρχηγό του κόμματος, Νικό Ανδρουλάκη. Ο κ. Ανδρουλάκης επέλεξε να δώσει υποψηφιότητα στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του, υπογραμμίζοντας τη σημασία της περιοχής στην πολιτική του καριέρα.

Τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ δήλωσαν αισιόδοξα για το αποτέλεσμα των εκλογών, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ενότητα και η συνεργασία των μελών του κόμματος θα οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου: Νίκος Ανδρουλάκης, Λάμπρος Βαμβακάς, Ελένη Βατσινά, Αμαλία Βεϊσάκη, Φραγκίσκος Λαμπρινός, Ελένη Μαραγκάκη, Παύλος Μπαριτάκης, Γιώργος Ξυλούρης (Καντρής) ,Φραγκίσκος Παρασύρης, Χρήστος Στρατάκης, Χρυσάνθη (Σάντυ) Χαλκιαδάκη – Αλεξάκη.

Η συμμετοχή του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση υπογράμμισε τη σημασία που αποδίδει το ΠΑΣΟΚ στην περιοχή του Ηρακλείου, καθώς και την αφοσίωση του κόμματος στην ενίσχυση της ενότητας και της συνεργασίας μεταξύ των μελών του.

NotosOnline