Ο Γιώργος Επιτροπάκης, εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υποστήριξη στις εκλογές

Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Επιτροπάκης, υποψήφιος βουλευτής του Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστεί τους πολίτες του Ηρακλείου για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που του έδειξαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές.

Ο Επιτροπάκης αναφέρει πως ως γενικός συντονιστής Κρήτης για την περίοδο 2020-2023 και μέλος της Γραμματείας Οργανωτικού, εκφράζει την περηφάνιά του για τη συμβολή του σε αυτή την επιτυχία.

Στέλνοντας θερμά συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους που εξελέγησαν, αλλά και σε εκείνους που δεν τα κατάφεραν, ο Επιτροπάκης υπογραμμίζει τον έντιμο και πολιτισμένο αγώνα που δόθηκε για την Πατρίδα και τις ιδέες της κεντροδεξιάς παράταξης.

Αναφέρει επίσης ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφεραν μια νίκη ιστορικών διαστάσεων, δεδομένου ότι για πρώτη φορά μια κυβέρνηση στο τέλος της θητείας της ενισχύεται από τους πολίτες με ισχυρή εντολή διακυβέρνησης.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Επιτροπάκης καλεί τους πολίτες να συνεχίσουν τη μάχη για την τελική νίκη στις 25 Ιουνίου, για μια ισχυρή διακυβέρνηση και μια αυτοδύναμη Ελλάδα. Τονίζει την αναγκαιότητα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, όχι ως κομματική σκοπιμότητα, αλλά ως εθνική αναγκαιότητα.

Δείξε μας την αγάπη σας! Κοινοποιήστε την είδηση